Παρασκευή, 16 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ο Λούκα Μόντριτς ανανέωσε το συμβόλαιό του στη Ρεάλ Μαδρίτης και ετοιμάζεται να ξεπεράσει τον Πούσκας

Ο Λούκα Μόντριτς ανανέωσε το συμβόλαιό του στη Ρεάλ Μαδρίτης και ετοιμάζεται να ξεπεράσει τον Πούσκας
Reuters

Μια ημέρα μετά τη “΄λαμπερή” παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Λούκα Μόντριτς.

Ήταν γνωστό και πλέον έγινε και επίσημο. Ο Λούκα Μόντριτς υπέγραψε για έναν ακόμη χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας, τη νέα σεζόν.

Ο Λούκα Μόντριτς βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2012 και μετρά ήδη 26 τίτλους με τους “μερένγκες”, ανάμεσα στους οποίους είναι έξι Champions League και τέσσερα πρωταθλήματα.

Συνολικά, 0μ 39χρονος Κροάτης έχει 534 εμφανίσεις και 39 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είναι και πρώτος σε συμμετοχές με την εθνική Κροατίας μετρώντας 178.

Σημειώνεται πως ο Μόντριτς είχε προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, που έφταναν και τα 100 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να συνεχίσει και πιθανότατα να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ, βάζοντας σήμερα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο παρουσία του προέδρου, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Λούκα Μόντριτς θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης διανύοντας την ηλικία των 39 ετών, θα ξεπεράσει τον θρυλικό, Φέρενς Πούσκας και θα γίνει ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Πούσκας έπαιξε σε αγώνα Κυπέλλου σε ηλικία 39 ετών και 36 ημερών (κόντρα στην Μπέτις, το 1966), ορόσημο που θα ξεπεράσει ο Μόντριτς αν παίξει από τις 17 Οκτωβρίου.

Ο Μόντριτς είναι ήδη ο γηραιότερος στη LaLiga, αλλά, με αυτή την κατάταξη, θα είναι ο μεγαλύτερος σε όλες τις διοργανώσεις. Και στα 38 του χρόνια, που θα γίνουν 39 στις 13 Σεπτεμβρίου, έχει ακόμα τη δύναμη για να συνεχίσει. Και θα το κάνει ακόμα έναν χρόνο.

Να σημειωθεί ότι ο Λούκα Μόντριτς αποδέχτηκε μείωση μισθού περίπου στο μισό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις