Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε παυσίπονη ένεση στον θώρακα για να παίξει στο game 2 των Μάβερικς με τους Σέλτικς

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε παυσίπονη ένεση στον θώρακα για να παίξει στο game 2 των Μάβερικς με τους Σέλτικς
Reuters

Ο Λούκα Ντόντσιτς ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, αλλά δεν χάνει τη σειρά των τελικών του ΝΒΑ, μεταξύ των Ντάλας Μάβερικς και των Μπόστον Σέλτικς. Τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ έκαναν μια αποκάλυψη, σχετικά με την κατάστασή του και την ένεση που έκανε.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ταλαιπωρήθηκε από τρεις διαφορετικούς τραυματισμούς στο Game 2 των NBA Finals μεταξύ των Ντάλας Μάβερικς και των Μπόστον Σέλτικς, αλλά… έσφιξε τα δόντια και “αγωνίστηκε” στον αγώνα του TD Garden, με την ομάδα του να χάνει με 105-98 (στο 2-0 η σειρά υπέρ των “Κελτών”).

Ο Λούκα Ντόντσιτς είχε πρόβλημα στο δεξιό γόνατο, τον αριστερό αστράγαλο και τον θώρακα και κατά την προθέρμανση των ομάδων εμφανίστηκε μπαταρισμένος και με πάγο σε δυο από τα τρία αυτά σημεία.

Όπως αποκάλυψε το ESPN μάλιστα, πριν από το παιχνίδι χρειάστηκε να υποβληθεί σε παυσίπονη ένεση στον θώρακα και δεν αποκλείεται να κάνει ξανά ένεση πριν από το Game 3 (η σειρά μεταφέρεται στο Ντάλας), προκειμένου να μουδιάσει την συγκεκριμένη περιοχή και να μπορέσει να αγωνιστεί.

Παρά τους τρεις διαφορετικούς τραυματισμούς του, ο Σλοβάνος “αστέρας” των Μάβερικς είχε 32 πόντους, 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 4 κλεψίματα στο Game 2.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις