Δευτέρα, 22 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ο Μάικ Τάισον υπέστη κρίση λόγω έλκους εν ώρα πτήσης και οι αεροσυνοδοί έψαχναν γιατρό στους επιβάτες

Ο Μάικ Τάισον υπέστη κρίση λόγω έλκους εν ώρα πτήσης και οι αεροσυνοδοί έψαχναν γιατρό στους επιβάτες
Reuters

Ο θρυλικός Μάικ Τάισον βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, για την επιστροφή του στο ρινγκ -σε ηλικία 57 ετών- και τον αγώνα με τον Τζέικ Πολ και φαίνεται πως είχε μια μικρή περιπέτεια υγείας, εν ώρα πτήσης. Ο τρόπος με τον οποίο οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε συνεργάτης του στο TMZ, ο Μάικ Τάισον έπαθε κρίση έλκους και παρουσίασε έντονους πόνους την ώρα που ταξίδευε με αεροπλάνο από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες, το περασμένο Σάββατο (25.05.2024).

Όπως τονίζεται, ο θρυλικός πρώην πυγμάχος πονούσε τόσο, που το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας απηύθυνε έκκληση σε όποιον ήταν στην πτήση και ήταν μέλος ιατρικού προσωπικού, για να πάει κοντά του και να βιοηθήσει.

Ο Τάισον άρχισε να αισθάνεται μεγάλη δυσφορία, σχεδόν μισή ώρα πριν την προσγείωση. Παρόλα αυτά, δεν ήταν σε θέση να περιμένει, καθώς οι πόνοι ήταν αρκετά έντονοι.

Για αυτό και οι αεροσυνοδοί ρωτούσαν το επιβατικό κοινό, αν υπήρχε κάποιος στο αεροπλάνο για να τον βοηθήσει.

Εκπρόσωπός του δήλωσε στο TMZ: “Έπαθε ναυτία και ζαλάδα εξαιτίας μιας έξαρσης έλκους 30 λεπτά πριν από την προσγείωση. Είναι ευγνώμων στο ιατρικό προσωπικό που ήταν εκεί για να τον βοηθήσει”.

Μετά την προσγείωση, νοσοκόμοι επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και περιέθαλψαν τον Τάισον. “Τώρα είναι τέλεια” ανέφερε λίγη ώρα μετά ο εκπρόσωπος του 57χρονου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις