Site icon NewsIT

Ο Μαραντόνα πανηγύρισε το κύπελλο της Νάπολι! “Περηφάνια για σένα” (pic)

18.06.2020 | 09:47
Ο Μαραντόνα πανηγύρισε το κύπελλο της Νάπολι! “Περηφάνια για σένα” (pic)

FILE PHOTO: Soccer Football - Gimnasia y Esgrima coach Diego Maradona before the Superliga match against Boca Juniors - Alberto J. Armando Stadium, Buenos Aires, Argentina - March 7, 2020 REUTERS/Agustin Marcarian/File Photo

Η εμβληματική μορφή της Νάπολι και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, πανηγύρισε την επιστροφή των “παρτενοπέι” στους τίτλους, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Νάπολι κατέκτησε το κύπελλο Ιταλίας και επέστρεψε στους τίτλους μετά από έξι χρόνια. Η ομάδα του Γκατούζο προσέφερε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους της που το πανηγύρισαν δεόντως. “Ανάμεσα” σε αυτούς και ο… μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Ξέχασαν» τον κορονοϊό! «Κάηκε» η Νάπολη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας (video, pics)

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου τίμησε με ιδανικό τρόπο τη φανέλα των “παρτενοπέι”, αφού βοήθησε τη Νάπολι να γιγαντωθεί! Ο “Ντιεγκίτο” ανέβασε φωτογραφία του στο instagram, όπου φορούσε φανέλα της ομάδας κι έγραψε: «Περηφάνια για σένα, forza Napoli». Τα σχόιλια που υπήρξαν ήταν “αποθεωτικά”!

Θυμίζουμε ότι ο Μαραντόνα τα… έβαλε με τον ισχυρό -ποδοσφαιρικά- ιταλικό Βορρά και πανηγύρισε δυο πρωταθλήματα (1987, 1999), ένα Κύπελλο (1987), ένα UEFA (1989) και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας (1990).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version