Site icon NewsIT

Ο Μαραντόνα θα παραμείνει στο νοσοκομείο λόγω…σύγχυσης

06.11.2020 | 10:13
Ντιέγκο Μαραντόνα

FILE PHOTO: Soccer Football - Argentina - La Plata, Argentina - September 8, 2019 Diego Maradona during his presentation as new coach of Gimnasia y Esgrima REUTERS/Agustin Marcarian/File Photo

Δεν του δίνουν ακόμα εξιτήριο. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα παραμείνει για μερικές ημέρες ακόμα στο νοσοκομείο, μετά την εγχείριση που έκανε.

Είπαν όχι στο αίτημα του για εξιτήριο! Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πρόκειται να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ακόμη ημέρες αφού υποφέρει από «σύγχυση» που ακολούθησε την εγχείρηση για την αφαίρεση αιματώματος από το κρανίο, δήλωσε ο γιατρός του.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Μαραντόνα συχνά μπερδεύει τα στενά πρόσωπα του περιβάλλοντος του . Επιπλέον, κρίνεται απαραίτητη η συνεχής παρακολούθησης του αυτά τα πρώτα 24ωρα.

Ο προσωπικός γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, δήλωσε αισιόδοξος για την ανάρρωση του Αργεντινού σούπερ σταρ: «Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία του, μιλάει, περπατάει. Είναι σίγουρα νωρίς, αλλά η ανάρρωση του είναι εκπληκτική.

Προσπαθούμε να τον πείσουμε να μείνει μερικές ημέρες ακόμα για εξετάσεις αλλά ο ίδιος θεωρεί πως είναι καλά και πρέπει να φύγει. Οι γιατροί στην κλινική επίσης πιστεύουν πως μπορεί να πάρει εξιτήριο, κάτι που θα γίνει λογικά σύντομα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version