Site icon NewsIT

Ο Μάριο Μπαλοτέλι επιστρέφει στο ιταλικό ποδόσφαιρο με την Τζένοα

27.10.2024 | 15:42
Ο Μάριο Μπαλοτέλι επιστρέφει στο ιταλικό ποδόσφαιρο με την Τζένοα

epa10157882 Sion's forward Mario Balotelli in action during the Swiss Super League soccer match between FC Sion and FC Basel, at the stade de Tourbillon stadium, in Sion, Switzerland, 03 September 2022. EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Έχοντας μείνει ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν, ο Μάριο Μπαλοτέλι βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη, επιστρέφοντας στη Serie A και φορώντας τη φανέλα της Τζένοα.

Όπως μετέδωσαν όλα τα μεγάλα ιταλικά media, η Τζένοα ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον 34χρονο Μάριο Μπαλοτέλι και τον κάνει δικό της μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με ένα συμβόλαιο κοντά στις 500.000 ευρώ.

Ο Μάριο είναι ένας απολύτως σωστός παίκτης για εμάς. Τον γνωρίζω και η ιστορία του μιλάει από μόνη της. Έχει ακόμα το κίνητρο και τη φλόγα για να τα πάει καλά”, είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες ο προπονητής των Γενοβέζων, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, που πλέον θα προσθέσει μια σημαντική επιλογή στην επιθετική του φαρέτρα.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι επιστρέφει έτσι στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία της Ιταλίας μετά από 3,5 χρόνια. Τελευταία του εμφάνιση στη Serie A, ήταν τη σεζόν 2021-22, φορώντας τη φανέλα της Μόντσα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ελβετία και Τουρκία με τις Σιόν και Αδάνα Ντεμιρσπορ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version