Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Μάριο Χεζόνια επέστρεψε στην εθνική Κροατίας

Ο Μάριο Χεζόνια επέστρεψε στην εθνική Κροατίας

Ο Μάριο Χεζόνια βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής Κροατίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο Σπλιτ (29/6-4/7). 

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο Κροάτης σταρ του Παναθηναϊκού επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του,

Στην ομάδα κλήθηκαν οι ΝΒΑers Ντάριο Σάριτς (Σανς), Ίβιτσα Ζούμπατς (Κλίπερς) και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (Τζαζ)., αλλά και οι παίκτες της Ευρωλίγκας, Κρούνοσλαβ Σίμον, Άντε Ζίζιτς και Ντράγκαν Μπέντερ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κροατία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 8 Ιουνίου, ενώ θα δώσει και κάποια φιλικά, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για τις 15 του μήνα, απέναντι στη Σλοβενία.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Κροατίας:

Ρόκο Λένι Ούκιτς, Ρόκο Ρόγκιτς, Τόνι Κάτιτς, Λόβρο Γκνίντιτς, Φίλιπ Κρούσλιν, Κρούνοσλαβ Σίμον, Ματέο Ντρέζνιακ, Αντόνιο Γιορντάνο, Τόνι Πέρκοβιτς, Μπόρις Τίσμα, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Μάριο Χεζόνια, Πάβλε Μαρτσίνκοβιτς, Ιβάν Ράμλιακ, Τόμισλαβ Γκάμπριτς, Ιβάν Περάσοβιτς, Ζέλικο Σάκιτς, Ντράγκαν Μπέντερ, Μίρο Μπίλαν, Ντάρκο Πλάνινιτς, Ντάριο Σάριτς, Ίβιτσα Ζούμπατς, Άντε Ζίζιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις