Αθλητικά

Ο Μάριος Ηλιόπουλος εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν τον αγώνα κόντρα στον Άρη

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βρέθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας

Με την παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου, αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ για το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη (19:00) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο Mάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ΑΕΚ με τον ίδιο να ενισχύει ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης κόντρα στον Άρη, στην οποία η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επιθυμεί μόνο τη νίκη για να μπει στα playoffs με την μικρότερη δυνατή διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. 

Ο Ηλιόπουλος θα είναι παρών και στο γήπεδο με τον ίδιο μάλιστα να στέλνει μήνυμα ενότητας κατά την επίσκεψή του στον σύνδεσμο φιλάθλων της ΑΕΚ στην Κατερίνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα