Site icon NewsIT

Ο Μάριος Ηλιόπουλος και πάλι στο προπονητικό της ΑΕΚ: Ομιλία στους παίκτες για Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και αποχωρήσεις

03.10.2024 | 17:10
Ο Μάριος Ηλιόπουλος και πάλι στο προπονητικό της ΑΕΚ: Ομιλία στους παίκτες για Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και αποχωρήσεις

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Νέα επίσκεψη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου στα Σπάτα. Η ομιλία του στους ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα.

Λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα στα Σπάτα, ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε και πάλι στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επικράτηση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στο ματς που έρχεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τοποθετήθηκε για… αποχωρήσεις που προκύπτουν στην Ένωση.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και να σας πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη σας και την απόδοσή σας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Είμαι σίγουρος και το γνωρίζετε κι εσείς, ότι αν έχετε την ίδια απόδοση και συγκέντρωση θα κερδίσετε και το επόμενο, πολύ σημαντικό όπως καταλαβαίνετε όλοι σας, ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Πιστεύω σε εσάς, στην αξία σας και είμαι σίγουρος για τις ικανότητες και δυνατότητές σας.

Όσον αφορά τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν, δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας, δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας. Εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version