Πέμπτη, 4 Ιουλ.
28oC Αθήνα

«Ο Μαρσέλο θα προπονείται με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι να βρει νέα ομάδα» γράφει η Marca

«Ο Μαρσέλο θα προπονείται με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι να βρει νέα ομάδα» γράφει η Marca

«Η μυστηριώδης περίπτωση του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό: Λύση συμβολαίου και κατεύθυνση προς τη Μαδρίτη» γράφει στον τίτλο του σχετικού της θέματος η “Marca”, γράφοντας για “επιστροφή” του Βραζιλιάνου στην Ρεάλ.

Η ισπανική «Marca» αναφέρεται στη λύση της συνεργασίας των “ερυθρόλευκων” με τον Μαρσέλο και αναφέρει ότι «ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει μόλις 10 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και κάτι παραπάνω από 300 λεπτά, έλυσε το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα».

Ο Βραζιλιάνος μπακ θα βρεθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Επιπλέον, το μεγάλο ισπανικό Μέσο κάνει και μία αναδρομή στην παρουσία του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, προσπαθώντας να βρει τους λόγους που ο 34χρονος δεν κατάφερε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στους Πειραιώτες.

“Τρία γκολ σε 10 αγώνες (όλα τα γκολ στο κύπελλο) και μόλις δύο εκκινήσεις στην αρχική ενδεκάδα. Συνολικά, μόλις 332 λεπτά από τα οποία μόλις τα 92 ήταν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ένα ελάχιστο αποτύπωμα άφησε η υπογραφή του Βραζιλιάνου, θρύλου της Ρεάλ Μαδρίτης, κάθε άλλο παρά επιτυχία» αναφέρεται μεταξύ άλλων από την Marca/

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις