Αθλητικά

Ο Μαρτίνς ανέβασε δύο νεαρούς παίκτες στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σταματάει να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε την απόφαση να ανεβάσει στην πρώτη ομάδα τους Κατσογιάννη και Αποστολόπουλο από την Κ19 του συλλόγου. Πρόκειται για δύο ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στους υπευθύνους της Ακαδημίας με τις εμφανίσεις τους.

Οι δύο νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές θα εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι πολλοί παίκτες της πρώτης ομάδας απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες και θα προπονηθούν υπό το βλέμμα του Μαρτίνς.

Αμφότεροι αγωνίζονται στην άμυνα, με τον Αποστολόπουλο να έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι με τον Τσιμίκα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ