Site icon NewsIT

Ο Μερίχ Ντεμιράλ τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές από την UEFA για την χειρονομία των «Γκρίζων Λύκων» σε ματς της Τουρκίας

05.07.2024 | 15:19
Ο Μερίχ Ντεμιράλ τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές από την UEFA για την χειρονομία των «Γκρίζων Λύκων» σε ματς της Τουρκίας

epa11453683 Merih Demiral of Turkey celebrates scoring the 2-0 lead during the UEFA EURO 2024 Round of 16 soccer match between Austria and Turkey, in Leipzig, Germany, 02 July 2024. EPA/ABEDIN TAHERKENAREH

Καμπάνα” δυο αγωνιστικών από την UEFA στον Μερίχ Ντεμιράλ, για τη χειρονομία των “Γκρίζων Λύκων” στο Τουρκία – Αυστρία (2-1) για τους “16” του Euro 2024. Χάνει τον προημιτελικό με την Ολλανδία.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, η UEFA επέβαλε και επίσημα ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών στον Μερίχ Ντεμιράλ χαρακτηρίζοντας πολιτική, τη χειρονομία του στο ματς Τουρκία – Αυστρία για το Euro 2024 (έκανε το σήμα των “Γκρίζων Λύκων”).

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Τζεβντέτ Γιλμάζ δήλωσε ότι “είναι απαράδεκτη η απόφαση της UEFA” για την τιμωρία του Τούρκου ποδοσφαιριστή και ανέφερε ότι αναμένει η απόφαση να διορθωθεί.

Η ομορφιά και ο ενθουσιασμός του ποδοσφαίρου δεν πρέπει να επισκιάζονται με πολιτικές αποφάσεις”, ανέφερε ο Γιλμάζ σε μια ανάρτηση του στο twitter. Την ίδια στιγμή, η τουρκική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου αναμένεται να καταθέσει ένσταση στο CAS, κατά της ποινής του παίκτη.

Και όλα αυτά, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποφασίσει να παρευρεθεί στον αυριανό (06.07.2024) προημιτελικό του Euro 2024, μεταξύ της Τουρκίας και της Ολλανδίας στο Βερολίνο (22:00).

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version