Site icon NewsIT

Ο Μίλτος Τεντόγλου υποδέχτηκε με πάλη τον Εμμανουήλ Καραλή μετά το πανελλήνιο ρεκόρ του στο επί κοντώ

27.08.2024 | 12:19
Ο Μίλτος Τεντόγλου υποδέχτηκε με πάλη τον Εμμανουήλ Καραλή μετά το πανελλήνιο ρεκόρ του στο επί κοντώ

Ο Μίλτος Τεντόγλου θέλησε να υποδεχτεί με ιδιαίτερο τρόπο τον Εμμανουήλ Καραλή, μετά το πανελλήνιο ρεκόρ του τελευταίου στο άλμα επί κοντώ, με τον «Μανόλο» να δημοσιεύει ένα σχετικό videο.

Αλλαγή αθλήματος για Μίλτο Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλή! Οι δυο αθλητές σταμάτησαν την προπόνηση τους και το γύρισαν στην… πάλη, με τον Γιώργο Πομάσκι που βρισκόταν στο σημείο να τους ζητά να σταματήσουν για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Συγκεκριμένα μετά την επιστροφή του Καραλή στην Ελλάδα και το ρεκόρ που «έσπασε» με άλμα στα 6 μέτρα στο επί κοντώ, ο κολλητός του Μίλτος Τεντόγλου του επιφύλασσε μια… έκπληξη. Και αυτό διότι οι δυο Ολυμπιονίκες του Παρισίου είχαν μια ολιγόλεπτη πάλη, πάντα σε φιλικό πλαίσιο, με αμφότερους να το απολαμβάνουν.

Σε αυτόν που σίγουρα δεν άρεσε το θέαμα, ήταν ο προπονητής του Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος ζητούσε να σταματήσουν για να μην χτυπήσουν. Ωστόσο όπως φαίνεται από το video που δημοσίευσε ο «Μανόλο» τα λόγια του έμπειρου προπονητή πήγαν στον… αέρα.

Στο πρόσφατο Diamond League ο Εμμανουήλ Καραλής με ένα τρομερό άλμα στα 6 μέτρα, κατάφερε να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ έγινε ο 1ος Έλληνας που καταφέρνει να σημειώσει μια τέτοια επίδοση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version