Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ο Μίνγκας “πάγωσε” τα Γιάννενα! Διπλό… ανάσα για τον Λεβαδειακό

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε του ΠΑΣ στα Γιάννινα με 1-0 και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

 Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι γνώρισαν τη δεύτερη σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα, ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους κλασική ευκαιρία.

Ο αγώνας:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πολύ πιο δυνατά στην αναμέτρηση και είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο ο Τσιντώντας είχε ορθώσει… τοίχος μπροστά από την εστία του, σταματώντας δύο φορές (20′, 33′) τον Μανιά.

Ο επιθετικός των γηπεδούχων προσπάθησε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού και στο 60′, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ο Λεβαδειακός, ο οποίος μέχρι το 60′ είχε παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση, έχοντας το νου του περισσότερο στα μετόπισθεν, άρχισε να βγαίνει δειλά-δειλά στην επίθεση και στην πρώτη του κλασική ευκαιρία άνοιξε το σκορ. 

Στο 67′, ο Ο Μάντζιος νικήθηκε από πλάγια θέση από τον Βελλίδη, ο Μίνγκας πήρε το “ριμπάουντ” και σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, “παγώνοντας” τους Ζωσιμάδες. Στο 75′, μάλιστα, ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά και στο 2-0, αλλά ο Μάντζιος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού, ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 88′ ο Μανιάς έχασε ακόμη μία καλή ευκαιρία στον αγώνα, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ, έπειτα από πλασέ του από το ύψος της περιοχής.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μπέριος, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς (Σαπαλίδης 71′), Ακόστα (Φερφελής 82′), Ίλιτς, Γιάκος (Λίλα 57′), Μανιάς

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Τσιντώντας, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Ουόν, Μανωλάς, Μαχαίρας (Μάγκας 76′), Νικολάου, Μίνγκας (Τόπι 92′), Γιακουμάκης, Ντομοβτσίσκι (Καψάσκης 78′), Μάντζιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε