Αθλητικά

Ο Μιχάλης Αναστασάκης δέκατος στον τελικό της σφυροβολίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου

Μπήκε στον τελικό της σφυροβολίας με την 8η καλύτερη επίδοση των προκριματικών, αλλά ο Μιχάλης Αναστασάκης δεν κατάφερε να τα πάει καλύτερα στον τελικό του αγωνίσματος, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.

Με καλύτερη βολή στα 75.49μ. ο Μιχάλης Αναστασάκης κατέκτησε τη 10η θέση στον τελικό της σφυροβολίας, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής έριξε τρεις βολές (74,62μ., 73.04μ., 75.49μ.) αλλά έμεινε σε αυτές, αφού δεν μπόρεσε να μπει στην οκτάδα και να κάνει άλλες τρεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα