Αθλητικά

Ο Μόιζε Κεν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά την κατάρρευσή του στο Βερόνα – Φιορεντίνα

Λήξη συναγερμού στη Φιορεντίνα και ευχάριστα νέα για τον Μόιζε Κεν, καθώς ο 25χρονος επιθετικός των “βιόλα” έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στην Φλωρεντία.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μόιζε Κεν δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της εκτός έδρας ήττας της Φιορεντίνα από την Βερόνα (1-0). Αρχικά, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επανήλθε στο ματς, αλλά στο 64′ κατέρρευσε στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου, προκαλώντας σοκ σε συμπαίκτες, αντιπάλους και φιλάθλους.

Στη συνέχεια, ο 25χρονος επιθετικός της Φιορεντίνα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης, όπου και πέρασε το βράδυ της Κυριακής (23.02.2025), με τις διαγνωστικές εξετάσεις του πάντως να μην δείχνουν κάτι.

Η σημερινή (24.02.2025) ανακοίνωση της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στους “16” του Conference League αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Φιορεντίνα ανακοινώνει ότι ο Μόιζε Κεν βγήκε από το νοσοκομείο στην Βερόνα κατά την διάρκεια της νύχτας και επέστρεψε στη Φλωρεντία. Όλες οι κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν αρνητικές”.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα