Πέμπτη, 1 Αυγ.
27oC Αθήνα

Ο Μοχάμεντ Αλι έχει γενέθλια! Εχει… γενέθλια το μποξ! (VIDEO, ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ Facebook/Muhammad Ali
ΦΩΤΟ Facebook/Muhammad Ali

O Mοχάμεντ Άλι δεν έπαψε ποτέ να μάχεται… Οι γροθιές του δεν περιορίζονταν μόνο εντός των σχοινιών, τις συνέχισε απέναντι στις ασθένειες που δοκιμάζουν να τα “βάλουν” μαζί του.

Ο Μοχάμεντ Άλι παλεύει με… Θεούς και δαίμονες και αισίως έφτασε σήμερα τα 74 χρόνια.

Στο Twitter από το πρωί του εύχονται οι θαυμαστές του χρόνια πολλά! Τα… χέρια του, η πυγμή του , το πάθος του μοιάζουν με “λίκνο” μάχης και προσπάθειας για πολλούς. Δεν είναι απλά ο κορυφαίος πυγμάχος όλων των εποχών. Είναι ένας απτόητος μαχητής. Αλλαξε το όνομά του ασπαζόμενος το Ισλάμ, αρνήθηκε να καταταγεί στον αμερικανικό στρατό στη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ δηλώνοντας θρησκευτικό κώλυμα, νίκησε τον εκφοβισμό και τον αθλητικό αποκλεισμό.

 

“When I feel pain, that’s when I start counting, because that’s when it really counts.”

Posted by Muhammad Ali on Monday, 4 January 2016

 

Πριν από 33 χρόνια διεγνώσθη ότι πάσχει από το σύνδρομο Πάρκινσον. Εκτοτε η υγεία του έχει επιδεινωθεί πολύ. Οι νοσηλείες του είναι πολλές, αλλά είναι ο Αλι… Αντέχει!

Γεννήθηκε στο Λουϊσβίλ του Κεντάκι, ο Κάσιους Κλέι, αυτός που είπε: «Την προηγούμενη εβδομάδα σκότωσα ένα βράχο, τραυμάτισα μια πέτρα και έστειλα στο νοσοκομείο ένα τούβλο. Είμαι τόσο κακός που αρρωσταίνω τα φάρμακα».

 

 

 

“Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick.”

Posted by Muhammad Ali on Wednesday, 23 December 2015

 

 

“Imma show you, how great I am!”, υποσχέθηκε και το έκανε πράξη. Εδειξε σε όλους πόσο σπουδαίος είναι. Εδειξε ότι μαζί με τα δικά του γενέθλια, έχει γενέθλια το ίδιο το μποξ, του οποίου τη δημοφιλία εκτίναξε στα ύψη.

 

 

“I won’t miss boxing. Boxing will miss me.”

Posted by Muhammad Ali on Friday, 11 December 2015

“Δεν θα μου λείψει το μποξ. Εγώ θα λείψω στο μποξ”, είπε με την απίστευτη αυτοπεποίθηση που τον διακρίνει.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε