Site icon NewsIT

“Ο Μπαρτζώκας είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Φενερμπαχτσέ”

13.08.2013 | 09:49
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η εφημερίδα "Πράσινη" με έγγραφο που δημοσιοποίησε ισχυρίζεται ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε υπογράψει στις 30 Ιουνίου στην Φενερμπαχτσέ αλλά οι Τούρκοι δεν ενεργοποίησαν τη συμφωνία αφού επέλεξαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε παραδεχτεί ότι είχε στα χέρια του πρόταση από την Φενερμπαχτσέ αλλά επέλεξε να παραμείνει στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

“Φέτος είχα την ευκαιρία να επιλέξω κάτι τέτοιο και μάλιστα σε ένα τεράστιο κλαμπ όπως είναι η Φενέρ, όμως πιστεύω ότι στη δουλειά μας οι συχνές αλλαγές δείχνουν λίγο τυχοδιωκτισμό. Παράλληλα όταν σου παρέχονται οι συνθήκες που μου δόθηκαν στον Ολυμπιακό θα ήταν αχαριστία να επιλέξω το εξωτερικό παρότι η Φενέρ για όσους γνωρίζουν είναι μία τεράστια ομάδα σε μέγεθος κόσμου και οικονομικά”, είχε δηλώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Με σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα “Πράσινη” δίνει μία διαφορετική διάσταση στο θέμα. Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε υπογράψει στις 30 Ιουνίου συμβόλαιο με τους Τούρκους το οποίο δεν ενεργοποιήθηκε όχι λόγω του προπονητή των “ερυθρόλευκων” αλλά λόγω του ότι η Φενέρ αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Πρωτοφανής και άδικη απόφαση

Οριστικά με -2 στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Δείτε πως η Εθνική έκανε… πλάκα στους Γάλλους (VIDEO)

Απολαυστική η Εθνική – Νίκησε εύκολα και την Γαλλία

Έτσι διέλυσε τους Γερμανούς η Εθνική (VIDEO)

“Σκόρπισε” την Γερμανία η Εθνική!

Πρόωρη επιστροφή στην Ελλάδα για τον Σπανούλη

Τα highlights της Εθνικής (VIDEO)

Με το…δεξί η Εθνική – “Μίλησε” στη λήξη ο Πρίντεζης

Στο ΝΒΑ και τους Γκρίζλις ο Νικ Καλάθης! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version