Site icon NewsIT
20:05 | 22.03.25

Ο μπασκετικός Άρης έκανε στάση στα Τέμπη για να τιμήσει τη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας

ΦΩΤΟ facebook.com/arisbc.gr

Newsit Newsroom

57 τριαντάφυλλα άφησαν οι Θεσσαλονικείς

Τη μνήμη των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη τίμησε σήμερα (22.03.2025) ο Άρης, κατά τη μετακίνησή του για τη Θεσσαλία και την αυριανή αναμέτρηση με την Καρδίτσα, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Greek Basketball League (17:00).

Η ομάδα του μπασκετικού Άρη έκανε στάση στα Τέμπη, για να αποτίσει φόρο τιμής στα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας που συντάραξε την ελληνική κοινωνία.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έμειναν για μερικά λεπτά στο χώρο, όπου άφησαν 57 τριαντάφυλλα για τους ανθρώπους που χάθηκαν στην προ διετίας τραγωδία.

“Στο δρόμο για την Καρδίτσα, η αποστολή του ΑΡΗ Midea έκανε στάση στα Τέμπη, όπου, με 57 τριαντάφυλλα, απέτισε φόρο τιμής στα 57 θύματα της τραγωδίας του 2023”, αναφέρει το ποστάρισμα των “κίτρινων” στα social media.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version