Πέμπτη, 15 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ο Μπερνάρ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό: «Να επιστρέψει ο σύλλογος στις δόξες του παρελθόντος»

Ο Μπερνάρ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό: «Να επιστρέψει ο σύλλογος στις δόξες του παρελθόντος»

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό μέσο ενός μηνύματος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή μάλιστα να εύχεται στο «τριφύλλι« ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Μπερνάρ έπειτα από μία «γεμάτη» διετία στον Παναθηναϊκό, αποχωρεί από τον σύλλογο, με τον ίδιο να θέλει να πει το δικό του αντίο στον σύλλογο και στους φιλάθλους.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μέτρησε 85 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 13 γκολ και 15 ασίστ, αποτελώντας ένα από τους πιο αγαπητούς παίκτες της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό δεν γινόταν να μην χαιρετήσει με το δικό του τρόπο τον Παναθηναϊκό.

«Τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους, θα ήταν πολύ λάθος εκ μέρους μου να πω ονόματα, γιατί ήταν τόσοι πολλοί άνθρωποι που με βοήθησαν από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ στην Ελλάδα.

Δύο έντονα χρόνια, που μου έδειξαν μια χώρα απόλυτα ερωτευμένη με το ποδόσφαιρο, ευχαριστώ για την στοργή, για την αγάπη, τους πράσινους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου και όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου.

Τώρα θα είμαι από μακριά να ζητωκραυγάζω και να στέλνω όλη τη θετική ενέργεια που χρειάζεται αυτός ο σύλλογος κι αξίζει να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bernard Duarte (@bernard)

Ευχαριστώ για την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη φανέλα και να είμαι στην ιστορία του συλλόγου, πήραμε το κύπελλο και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει περισσότερα. Μια ειλικρινή αγκαλιά στον καθένα ξεχωριστά με στοργή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις