Site icon NewsIT

Ο Μπονούτσι φεύγει από τη Φενέρμπαχτσε πριν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό

20.03.2024 | 12:10
Ο Μπονούτσι φεύγει από τη Φενέρμπαχτσε πριν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό

epa10965023 Union Berlin’s defender Leonardo Bonucci in action during the UEFA Champions League group C soccer match between SSC Napoli and Union Berlin, in Naples, 08 November 2023. EPA/FELICE DE MARTINO

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι φαίνεται ότι δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Conference League.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ρεπορτάζ, ο Λεονάρντο Μπονούτσι αναμένεται να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε τις επόμενες ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό στο Conference League.

Ο πολύπειρος Ιταλός αμυντικός αναμένεται να μετακομίσει στο MLS, όπου η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοιχτή, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής για να έχει ελπίδες να κληθεί στην εθνική Ιταλίας για το Euro 2024.

Όπως υποστηρίζουν στο εξωτερικό, ο Μπονούτσι έχει ήδη συμφωνήσει με αμερικανικό σύλλογο για να μετακομίσει εκεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ο Ιταλός στόπερ πήγε στη Φενέρμπαχτσε την περασμένο Ιανουάριο, υπογράφοντας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, καθώς δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην Ουνιόν Βερολίνου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version