Site icon NewsIT

Ο Μπόρις Μπέκερ παντρεύτηκε για 3η φορά – Κόρη πρώην υπουργού η σύζυγος του 56χρονου θρύλου του τένις

29.09.2024 | 11:32
Ο Μπόρις Μπέκερ παντρεύτηκε για 3η φορά – Κόρη πρώην υπουργού η σύζυγος του 56χρονου θρύλου του τένις

Ο Γερμανός θρύλος του τένις, Μπόρις Μπέκερ, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Λίλιαν Καρβάλιο, στην Ιταλία. Η εντυπωσιακή σύζυγός του είναι κόρη πρώην υπουργού.

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο Μπόρις Μπέκερ παντρεύτηκε τη -νέα- εκλεκτή της καρδιάς του, Λίλιαν Ντι Καρβάλιο Μοντέιρο. Σύμφωνα με την Daily mail, η τελετή έγινε στις 14 Σεπτεμβρίου στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας.

Οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2019 και κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο θρυλικός Γερανός τενίστας -και κάτοχος 6 Grand Slam– με το νόμο (έμεινε σχεδόν οκτώ μήνες στη βρετανική φυλακή για παραβίαση των νόμων περί αφερεγγυότητας).

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο τενίστας, η νεαρή κοπέλα παρέμεινε υποστηρικτική, και η σχέση τους κατέληξε στον γάμο, που πραγματοποιήθηκε σε μια ήρεμη τελετή με 150 καλεσμένους. Ανάμεσά τους ήταν και ο πρόεδρος της ATP, Αντρέα Γκαουντέντσι, ο πρώην θρύλος του ολλανδικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου, Ρουντ Γκούλιτ, αλλά και oι Νόα και Ελίας Μπέκερ, γιοι του 56χρονου από τον πρώτο του γάμο.

Η Λίλιαν Ντι Καρβάλθιο Μοντέιρο γεννήθηκε στο νησί Σάο Τομέ και Πρίνσιπε που είναι στον κόλπο της Γουινέας και ο πατέρας της, Βίκτορ Μοντέιρο, υπήρξε πολιτικός και υπουργός άμυνας του κράτους.

Μάλιστα το 2014 είχε βάλει υποψηφιότητα και για πρόεδρος της χώρας! Η 33χρονη έχει τρία πτυχία, μεταξύ των οποίων μεταπτυχιακό στις Αφρικανικές Σπουδές από τη Σχολή Αφρικανικών και Ανατολικών Σπουδών του Λονδίνου και μιλάει πέντε γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά και πορτογαλικά.

Θυμίζουμε ότι ο Μπόρις Μπέκερ αποσύρθηκε από το επαγγελματικό τένις το 1999, όμως αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα, τα οποία οδήγησαν σε προσωπικές και νομικές περιπέτειες. Το 2002 καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή στη Γερμανία και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή.

Το 2017 αναγκάστηκε να δηλώσει πτώχευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, με χρέη που ξεπερνούσαν τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η οικονομική του κατάσταση επιδεινώθηκε από άστοχες επενδύσεις, υψηλά έξοδα διαβίωσης και ακριβούς νομικούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του διαζυγίου του με την Μπάρμπαρα Φέλτους, το 2001.

Πλέον, ο Μπόρις Μπέκερ προσπαθεί να βάλει και πάλι τη ζωή του σε μια σωστή πορεία και ο γάμος του με την Λίλιαν Ντι Καρβάλιο Μοντέιρο ήταν ένα σημαντικό “βήμα”.

 

 

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version