Τρίτη, 29 Οκτ.
18oC Αθήνα

Ο νεός Παναθηναϊκός με την έλευση του Μπουμάλ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Έναν νέο…Παναθηναϊκό αναμένεται να παρουσιάσει το 2016 ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής ετοιμάζει αλλάγες ενόψει του νέου έτους, με τον Μπουμάλ να έχει σημαντικό ρόλο στο νέο σύστημα.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” θέλει την ομάδα του να παίζει αρκετά από τα πλάγια, έχοντας διαφορετική φιλοσοφία από τον προκάτοχό του, Γιάννη Αναστασίου.

Ο Στραματσόνι θα καθιερώσει στα επόμενα ματς το σύστημα 4-3-3 , με τον Μπουμάλ να έχει βασικό ρόλο. Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίζεται στα άκρα, όντας ταχύτατος και έχοντας καλή δημιουργία. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι 6 ασίστ που έχει βγάλει μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανιωνίου. Ο Καμερουνέζος άσος θα είναι ένα από τα βαριά όπλα του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος ποντάρει αρκετά σ’ αυτόν.

Προς το παρόν, η ομάδα του Παναθηναϊκού απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης. Την Δευτέρα (28/12) θα επιστρέψει στη δράση, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, αλλά και για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε