Site icon NewsIT

Ο νέος πρόεδρος της UEFA μίλησε για τα στημένα ματς στην Ελλάδα

14.09.2016 | 15:24
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ενημερωμένος για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο νέος πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Σέφεριν. Αυτό είπε σε σχετική ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου, την οποία παραχώρησε μετά την εκλογή του.

Επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Πέδρο Πίντο εξήγησε ότι η UEFA παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και περιμένει τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης: «Είναι γνωστό ότι έχουμε ζητήσει και έχουμε λάβει από τις ελληνικές. Αρχές τον φάκελο της συγκεκριμένης υπόθεσης. Έχουμε ζητήσει από τις ελληνικές Αρχές να μας ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις. Παρακολουθούμε το θέμα στενά. Σας θυμίζω όμως ότι στο θέμα της Ελλάδας δεν έχει καταδικαστεί κανένας ακόμα».

Ο Αλεξάντερ Σέφεριν απαντώντας σε ερώτηση για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είπε: «Γνωρίζω την υπόθεση από όσα έχω ακούσει από τα ΜΜΕ. Το πρόβλημα των στημένων αγώνων είναι ένα από τα σημαντικότερα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω ότι θα το κάνουμε άμεσα».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version