Site icon NewsIT

Ο Νικ Καλάθης αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο Ελλάδα – Αυστραλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

31.07.2024 | 16:56
Ο Νικ Καλάθης αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο Ελλάδα – Αυστραλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Paris 2024 Olympics - Basketball - Men's Group Phase - Group A - Spain vs Greece - Lille, Pierre Mauroy Stadium, Villeneve-d'Ascq, France - July 30, 2024. Lorenzo Brown of Spain in action against Nick Calathes of Greece REUTERS/Evelyn Hockstein

Ο Νικ Καλάθης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το τέλος του Ισπανία – Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με πρόβλημα στα πλευρά, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον νέο “τελικό” της Εθνικής μπάσκετ κόντρα στην Αυστραλία.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία με στόχο τη νίκη πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων και ο Νικ Καλάθης εκτιμάται ότι θα δώσει πλέον το “παρών”, έστω κι αν χρειαστεί να… σφίξει τα δόντια.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη, Ηλίας Καντζούρης, ο οποίος και δήλωσε σχετικά τα εξής: «Ο Καλάθης δέχτηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι. Θα κάνουμε την αξιολόγηση τις επόμενες ώρες και θεωρούμε ότι ο Νικ θα είναι στη διάθεσή μας για τις επόμενες υποχρεώσεις μας. Σήμερα ήταν μια προπόνηση χωρίς επαφή, αλλά ήταν εδώ και έκανε κανονικά το πρόγραμμα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version