Site icon NewsIT

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες και χάνει το Super Cup

11.09.2024 | 19:20
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες και χάνει το Super Cup

EUROLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

O Νικολά Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού έχει υποστεί διάστρεμμα β΄ βαθμού, με τον Σέρβο να μένει νοκ-άουτ για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες. Χάνει το Super Cup Ελλάδας και τα πρώτα παιχνίδια για την Euroleague.

Χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ξεκίνημα της σεζόν, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, καθώς οι Πειραιώτες θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Σέρβου.

Μια πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος δεν θα έχει τον Μιλουτίνοφ στην διάθεση του, αναφορικά με την έναρξη της Euroleague, αλλά και τον τελικό του Super Cup Ελλάδας.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο στην προπόνηση της Δευτέρας (9/09/24) έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού, με τον διεθνή ψηλό να αναμένεται να ακολουθήσει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας.

Με τους τραυματισμούς των Μιλουτίνοφ και Φαλ, ο Ολυμπιακός θα καλύψει την θέση στο 5, με τους Μόουζες Ράιτ και τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο ο Μιλουτίνοφ είχε μείνει εκτός δράσης για 2.5 μήνες με κάταγμα στο 5o μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version