Δευτέρα, 7 Οκτ.
23oC Αθήνα

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από τον Λεβαδειακό

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από τον Λεβαδειακό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Λεβαδειακό μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην 7η αγωνιστική της Super League, καθώς ο ίδιος υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας.

Ο Λεβαδειακός έχει πλέον μόλις 4 βαθμούς σε 7 αγώνες και ισοβαθμεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να κάνει λόγο για ανάγκη αλλαγή στην ομάδα και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια μάλιστα, έκανε πράξη τα λόγια του, υποβάλλοντας την παραίτησή του.

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου

«Μερικές φορές όταν τελειώνει το παιχνίδι, δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις και τι να κάνεις. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται για την ομάδα μου. Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν έχει ακόμα πάρει τη νίκη. Βασικός υπεύθυνος είμαι εγώ και θα σκεφτώ, για να πάρω τις αποφάσεις μου, που θα έχουν να κάνουν για το καλό της ομάδας. Θα σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις μου και ίσως πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα, το οποίο πρέπει να αποφασίσω εγώ. Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει, για να καταφέρει η ομάδα να πάρει επιτέλους τη νίκη. Στο παιχνίδι, πάλι χάσαμε πέναλτι και δεν μπορούσαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ. Το ξανά λέω κάτι πρέπει να αλλάξει. Είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον της ομάδας και ποτέ το εγώ μου»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις