Δευτέρα, 8 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ο Νουσρέτ προσπάθησε να εξηγήσει το τράβηγμα στον Μέσι με μια ανάρτηση που έφερε νέες αντιδράσεις

Ο Νουσρέτ προσπάθησε να εξηγήσει το τράβηγμα στον Μέσι με μια ανάρτηση που έφερε νέες αντιδράσεις
instagram.com/nusr_et/

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ “κυνήγησε” τον Λιονέλ Μέσι μετά τον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ για μια αναμνηστική φωτογραφία, δέχθηκε κριτική από… τους πάντες και προσπάθησε με μια ανάρτηση να εξηγήσει την κίνησή του, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το “ντου” του Νουσρέτ Γκιοκτσέ στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τέλος του τελικού ρτου Μουντιάλ του Κατάρ και την επιτυχία της Αργεντινής δεν πέρασε απαρατήρητο. Ούτε και η επιμονή του, για να βγάλει μια φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Τούρκος ψήστης και ιδιοκτήτης εστιατορίων, γνωστός και ως “Salt Bae” δέχτηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων στα social media, αφού θεωρήθηκε πως εισέβαλλε απρόσκλητος στους πανηγυρισμούς της αποστολής της Αργεντινής. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, όταν ένα video τον παρουσίασε να “κυνηγάει” τον Μέσι, για να βγουν μια φωτογραφία και μάλιστα να τον… τραβάει από το χέρι!

Ο Νουσρέτ θέλησε να δικαιολογηθεί και να δώσει μια απάντηση στους επικριτές του, με μια του ανάρτηση. Ο “Salt Bae” μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο του 2018 από την επίσκεψη του Λιονέλ Μέσι σε κάποιο από τα εστιατόριά του.

Οι χρήστες του συγκεκριμένου Μέσου κοινωνικής δικτύωσης όμως δεν… ηρέμησαν. Η ανάρτηση συγκέντρωσε σχεδόν 10.000 σχόλια, στην πλειοψηφία τους αρνητικού περιεχομένου. «Δημοσιεύεις ξανά ένα παλιό βίντεο για να διατηρήσεις την εντύπωση ότι τον γνωρίζεις και να προστατέψεις την εικόνα σου», αναφέρει κάποιο από αυτά ενώ υπήρξαν και κάποια σε πιο… αυστηρό ύφος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις