Site icon NewsIT

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επανέφερε το Australian Open στο καλεντάρι του

11.01.2022 | 17:10
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επανέφερε το Australian Open στο καλεντάρι του

Serbian tennis player Novak Djokovic practices on Rod Laver Arena ahead of the 2022 Australian Open at Melbourne Park, in Melbourne, Australia, January 11, 2022. Kelly Defina/Pool via REUTERS

Την ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς προπονείται στην Αυστραλία, περιμένοντας να βγει η απόφαση για την παραμονή του ή όχι στη χώρα, ο Σέρβος τενίστας προχώρησε σε μια κίνηση με.. νόημα, στην προσπάθεια που κάνει να αγωνιστεί στο Australian Open.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς διέγραψε -αρχικά- το Australian Open από το καλεντάρι του, στην επίσημη ιστοσελίδα του, όταν μεταφέρθηκε από τις Αρχές της Αυστραλίας σε ξενοδοχείο για παράτυπους μετανάστες.

Λίγες ώρες -όμως- αφού δικαιώθηκε δικαστικά (να μείνει ελεύθερος και να μπορέσει να προπονηθεί στη Μελβούρνη) ο Τζόκοβιτς περιμένει να δει εάν θα οριστικοποιηθεί η παραμονή του στη χώρα από τον υπουργό μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ.

Ο Σέρβος τενίστας πήρε… τα πάνω του μετά την πρώτη του δικαστική νίκη και επανέφερε την διοργάνωση του Australian Open στο καλεντάρι του. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του Τζόκοβιτς, η κίνηση αυτή μεταφράζεται ως σιγουριά, πως δεν θα απελαθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version