Site icon NewsIT

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «υποκλίθηκε» στον Ράφα Ναδάλ: «Η κληρονομιά σου θα ζήσει για πάντα, θα είμαι εκεί για σένα στη Μάλαγα»

10.10.2024 | 20:07
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «υποκλίθηκε» στον Ράφα Ναδάλ: «Η κληρονομιά σου θα ζήσει για πάντα, θα είμαι εκεί για σένα στη Μάλαγα»

Paris 2024 Olympics - Tennis - Men's Singles Second Round - Roland-Garros Stadium, Paris, France - July 29, 2024. Rafael Nadal of Spain and Novak Djokovic of Serbia pose before their match. REUTERS/Kai Pfaffenbach

Η απόφαση του Ράφα Ναδάλ να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τένις, έφερε ένα “κύμα” αποθέωσης στον Ισπανό θρύλο του αθλήματος και ο Νόβακ Τζόκοβιτς “υποκλίθηκε” με τη σειρά του, στον επί χρόνια αντίπαλό του.

Ο Τζόκοβιτς ευχαρίστησε τον Ναδάλ για τον ανταγωνισμό και υποστήριξε ότι θα βρεθεί στη Μάλαγα για τα τελευταία παιχνίδια του στο Davis Cup της πατρίδας του.

Η δήλωση του Τζόκοβιτς

«Μια ανάρτηση δεν είναι αρκετή για να εκφράσω τον σεβασμό μου σε σένα και ό,τι έχεις πετύχει στο άθλημά μας. Έχεις εμπνεύσει εκατομμύρια παιδιά να αρχίσουν το τένις και πιστεύω πως αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα που μπορεί να εύχεται κάποιος. Η επιμονή, η αφοσίωση, το μαχητικό σου πνεύμα θα διδάσκονται για δεκαετίες.

Η κληρονομιά σου θα ζήσει για πάντα. Μόνο εσύ γνωρίζεις τι χρειάστηκε να υπομείνεις για να γίνεις ένα σύμβολο του τένις και του αθλητισμού γενικά. Σε ευχαριστώ που με ώθησες στα όριά μου τόσες πολλές φορές στις μονομαχίες μας και αυτό είχε τη μεγαλύτερη επίδραση πάνω μου ως παίκτη. Το πάθος σου για να εκπροσωπείς την Ισπανία ήταν πάντα αξιοθαύμαστο. Σου εύχομαι το καλύτερο δυνατό αντίο στο Davis Cup της Μάλαγα με την ομάδα της Ισπανίας. Θα είμαι εκεί για να δείξω τον σεβασμό μου στην σπουδαία καριέρα σου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version