Site icon NewsIT

«Ο Ντάνι Γκαρθία υπογράφει σύντομα στον Ολυμπιακό με εντολή Μεντιλίμπαρ» γράφουν στην Ισπανία

05.06.2024 | 13:36
«Ο Ντάνι Γκαρθία υπογράφει σύντομα στον Ολυμπιακό με εντολή Μεντιλίμπαρ» γράφουν στην Ισπανία

epa10904400 Athletic Club's midfielder Dani Garcia celebrates after scoring the 2-0 goal during the Spanish LaLiga soccer match between Athletic Club de Bilbao and UD Almeria, in Bilbao, Basque Country, Spain, 06 October 2023. EPA/Miguel Tona

Εξελίξεις φαίνεται πως θα έχουμε άμεσα στον Ολυμπιακό, σχετικά με την περίπτωση απόκτησης του Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος φαίνεται πως είναι προσωπική επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία, ο Ντάνι Γκαρσία είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, η βασική εφημερίδα “DEIA” αναφέρει ότι ο 34χρονος μέσος είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στους Πειραιώτες, μετά από υπόδειξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Θυμίζουμε πως, τον περασμένο μήνα και η “AS”, ανέφερε πως ο Μεντιλίμπαρ τσεκάρει την περίπτωση του Ισπανού μέσου της Αθλέτικ , μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει συνεργαστεί με τον Ντάνι Γκαρθία στην Ειμπάρ, την τριετία 2015-18, με τον παίκτη να έχει 105 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του, 1 γκολ και 2 ασίστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version