Τετάρτη, 28 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ο Ντάνιελ Ποντένσε κοντά στην Αλ Σαμπάμπ της Αραβίας

Ο Ντάνιελ Ποντένσε κοντά στην Αλ Σαμπάμπ της Αραβίας
eurokinissi

Ο Ντάνιελ Ποντένσε φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, όπως αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος.

Το σίριαλ του Ντάνιελ Ποντένσε για τον Ολυμπιακό συνεχίζεται, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν να αντιμετωπίσουν και την Αλ Σαμπάμπ.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι, η Γουλβς στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Σαουδάραβες, προκειμένου ο Πορτογάλος να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μέσης Ανατολής.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στην μετακίνηση, με την υπόθεση να αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Ποντένσε παρότι θέλει μετά τον περσινό του δανεισμό στον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους Πειραιώτες, με τη Γουλβς ωστόσο να μην… συγκινείται από την πρόθεση του ποδοσφαιριστή να έρθει στη χώρα μας. 

«Ο Πορτογάλος δεξιός εξτρέμ έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μετακίνηση, υπάρχει η αισιοδοξία πως η μεταγραφή θα κλείσει σύντομα, με θετικό τρόπο για τις δύο ομάδες» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις