Site icon NewsIT

Ο Ντάνιελ Τάις που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς

08.07.2024 | 19:31
Ο Ντάνιελ Τάις που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς

epa10852740 Daniel Theis of Germany reacts during the FIBA Basketball World Cup 2023 final match between Serbia and Germany at the Mall of Asia in Manila, Philippines, 10 September 2023. EPA/FRANCIS R. MALASIG

Ο Ντάνιελ Τάις θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νιου Όρλεν Πέλικανς, με τον Γερμανό μπασκετμπολίστα που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό να παραμένει στο ΝΒΑ.

Ο Ντάνιελ Τάις θα είναι παίκτης των Νιου Ορλίνς Πέλικανς  τη νέα σεζόν, με τον ίδιο παρότι ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται για μια ακόμη σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο Γερμανός σέντερ και κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική ομάδα της χώρας του το 2023, ήρθε σε συμφωνία με τη Νέα Ορλεάνη, ενισχύοντας τη γραμμή ψηλών των Πέλικανς, η οποία έχασε βάθος μετά την αποχώρηση του Γιόνας Βαλαντσιούνας για τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Ο Τάις έχει μέσο όρο καριέρας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού 7,4 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 373 αναμετρήσεις με τους Μπόστον Σέλτικς, Σικάγο Μπουλς, Χιούστον Ρόκετς, Ιντιάνα Πέισερς και Λος Άντζελες Κλίπερς.

Η περίπτωση του Τάις ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» πλέον να στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version