Site icon NewsIT

Ο Ντάριλ Μέικον «κόπηκε» από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω προβλήματος τραυματισμού

10.09.2024 | 17:12
Ο Ντάριλ Μέικον «κόπηκε» από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω προβλήματος τραυματισμού

BASKET LEAGUE 2021-2022 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)

Μόλις ένα μήνα μετά την απόκτησή του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ντάριλ Μέικον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, αφού οι ιατρικές του εξετάσεις δεν ήταν αυτές που περιμέναν στο Ισραήλ.

Ο Ντάριλ Μέικον, που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και είχε υπογράψει συμβόλαιο με… αστερίσκους για την υγεία του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως οι νέες εξετάσεις του φαίνεται ότι δεν ήταν καλές και οδήγησαν το “κόψιμό” του από τους Ισραηλινούς. Η “ομάδα του λαού” εξέδωσε μάλιστα και σχετική ενημέρωση, εξηγώντας όσα συνέβησαν με τον Αμερικανό γκαρντ.

Η ενημέρωση από την Μακάμπι Τελ Αβίβ

“Ο Ντάριλ Μέικον έφτασε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με συμβόλαιο υπό προϋποθέσεις, αφού τραυματίστηκε στο γόνατό του την περασμένη σεζόν, έναν τραυματισμό που οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση και έναρξη διαδικασίας αποκατάστασης.

Το σχέδιο ήταν ο Μέικον να συνεχίσει την περίοδο αποκατάστασης στο Ισραήλ και η φυσική του κατάσταση θα αξιολογούνταν συνεχώς. Σύμφωνα με την κατάσταση των πραγμάτων αυτή τη στιγμή και σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους του, αποφασίστηκε ότι ο Μέικον θα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα υποβληθεί σε εντατική αποκατάσταση εκεί. Κατόπιν αυτού, αποφασίστηκε από κοινού η λύση του συμβολαίου του στη Μακάμπι.

Η Μακάμπι εύχεται στον παίκτη καλή επιτυχία και θα παρακολουθεί τον ρυθμό της αποκατάστασής του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version