Site icon NewsIT

Ο ΝτεΆρον Φοξ αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ: «Βάζει 25 πόντους με τρεις ντρίμπλες»

06.09.2023 | 14:11
Ο ΝτεΆρον Φοξ αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ: «Βάζει 25 πόντους με τρεις ντρίμπλες»

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σακραμέντο Κινγκς στο NBA και το αστέρι της νέας του ομάδας, ΝτεΆρον Φοξ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την προσθήκη του στο ρόστερ.

Μιλώντας σε podcast για τη νέα σεζόν, ο Φοξ έδειξε να υπολογίζει πολύ στην παρουσία του Βεζένκοφ στους Κινγκς και τον αποθέωσε για το σουτ του, αλλά και το δείκτη ευφυείας του.

Οι δηλώσεις του Φοξ για τον Βεζένκοφ

«Toν έβλεπα να σουτάρει. Ουάου! Δουλεύει πάρα πολύ. Είναι πολύ έξυπνος, ξέρει να παίζει μπάσκετ. Προφανώς με έχει εντυπωσιάσει το σουτ του. Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες. Σίγουρα δεν είναι σούπερ αθλητικός, αλλά ξέρει πως να κόψει και να ζητήσει την μπάλα. Είναι κάτι που θέλουμε, κάτι που χρειαζόμαστε ως ομάδα. Είναι πολύ καλό να προσθέτεις στην ομάδα ένα κομμάτι που θα ανοίγει το γήπεδο. Θα μας κάνει καλύτερη ομάδα.

Ξέρει και ξέρουμε πως πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά αλλά όπως είπα, δουλεύει πολύ για να το πετύχει. Νομίζω θα κολλήσει αμέσως με την ομάδα. Είναι τόσο έξυπνος, μιλάει τέσσερις γλώσσες. Τον είδα στη Συνέντευξη Τύπου που του έκαναν ερώτηση στα ισπανικά και κατάλαβε τα πάντα φυσικά, αλλά ήθελε να απαντήσει στα αγγλικά».

De'Aaron Fox breaks down Sasha Vezenkov's game

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version