Site icon NewsIT

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό

09.06.2024 | 22:26
Ο Ντιέγκο Αλόνσο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό

epa11009594 Sevilla FC's head coach Diego Alonso gestures during the Spanish LaLiga soccer match between Sevilla FC and Villarreal, in Seville, southern Spain, 03 December 2023. EPA/Jose Manuel Vidal

Ο Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (9/6) στην Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, η οποία θα επισημοποιηθεί τη Δευτέρα (10/6). Ο Ουρουγουανός τεχνικός βρίσκεται, μάλιστα, στην Ελλάδα από το βράδυ της Κυριακής (9/6) και τις επόμενες ώρες θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (2+1).

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα σηκώσει άμεσα μανίκια και θα πιάσει δουλεία, καθώς στις 17 Ιουνίου ξεκινάει η πράσινη προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα φέρει μαζί του  4 συνεργάτες. Έναν βοηθό προπονητή, δύο γυμναστές καθώς δίνει μεγάλη έμφαση στη φυσική κατάσταση και έναν δικό του αναλυτή.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα παραμείνει ο Μουντάκης ενώ θα μείνει στον Παναθηναϊκό και το γκρουπ των αναλυτών της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version