Κυριακή, 18 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ο Ντίνος Μαυροπάνος κοντά στη Γουέστ Χαμ: «Έδωσε τα χέρια για εξαετές συμβόλαιο»

Ο Ντίνος Μαυροπάνος κοντά στη Γουέστ Χαμ: «Έδωσε τα χέρια για εξαετές συμβόλαιο»
Reuters

Η προσπάθειά της για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ “ναυάγησε” και πλέον η Γουέστ Χαμ εμφανίζεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντίνου Μαυροπάνου.

Κοντά στην επιστροφή του στην Premier League -μετά το μικρό του πέρασμα από την Άρσεναλ- ο Ντίνος Μαυροπάνος φέρεται να βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στη Γουέστ Χαμ!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Εκρέμ Κονούρ, ο Ντίνος Μαυροπάνος έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τα «σφυριά», για εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2029!

Όπως σημειώνεται, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 25χρονου διεθνή Έλληνα αμυντικού στους Λονδρέζους είναι να τα βρει ο αγγλικός σύλλογος με την Στουτγκάρδη.

Το συγκεκριμένο deal αναμένεται να βάλει στα ταμεία του γερμανικού συλλόγου περίπου 20 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι η Στουτγκάρδη είχε δαπανήσει μόλις 3,2 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Άρσεναλ!

Με τη φανέλα της Στουτγκάρδης, ο Ντίνος Μαυροπάνος κατέγραψε 89 συμμετοχές με 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, εκτοξεύοντας τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις