Site icon NewsIT

Ο Ντουπλάντις έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6,26 μέτρα στο επί κοντώ

25.08.2024 | 19:20
Ο Ντουπλάντις έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6,26 μέτρα στο επί κοντώ

Athletics - Diamond League - Lausanne - Men's Pole Vault - Place de la Navigation, Lausanne, Switzerland - August 21, 2024 Sweden's Armand Duplantis celebrates after winning the diamond league Lausanne REUTERS/Denis Balibouse

Ο Μόντο Ντουπλάντις έγραψε ιστορία για μια ακόμη φορά, καθώς ο Σουηδός πρωταθλητής με άλμα στα 6,26 μέτρα στo Diamond League, κατέρριψε το δικό του ρεκόρ στα 6,25. 

Ο Ντουπλάντις συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, με τον αθλητή του επί κοντώ να κάνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο Diamond League της Σιλέσια. 

Ο Σουηδός με άλμα στα 6,26 έδειξε ότι είναι φτιαγμένος για να καταρρίπτει τις κορυφές, με τον ίδιο να θέτει νέο ρεκόρ, το οποίο αναμένεται να σπάσει το προσεχές διάστημα.

Όπως είναι λογικό η επίδοση του ήταν και η καλύτερη της συνάντησης, με τον σούπερ αθλητή να δείχνει για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί φαινόμενο.

Πρόκειται για το 10ο παγκόσμιο ρεκόρ που σημειώνει ο Μόντο Ντουπλάντις από τον Φεβρουάριο του 2020, όταν ξανά επί πολωνικού εδάφους (στο Τορούν συγκεκριμένα) έκανε 6,17μ. και ξεπέρασε το 6,16μ. του Ρενό Λαβιλενί.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version