Δευτέρα, 2 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται κοντά στην Άντερλεχτ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται κοντά στην Άντερλεχτ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα
eurokinissi

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στην Άντερλεχτ, με τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα να θέλει να αποχωρήσει από την Νιούκαστλ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί στην Νιούκαστλ, με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται πίσω από τους Νικ Πόουπ και Μάρτιν Ντουμπράφκα, στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων του αγγλικού συλλόγου. Κάπως έτσι ο ίδιος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Άντερλεχτ.

Ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ, μετά από μια σεζόν με λίγες συμμετοχές στη Νότιγχαμ Φόρεστ, πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι σε άλλη ομάδα της Premier League, ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελε ο ίδιος. Κάπως έτσι ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει στόχο να βρει μια ομάδα στην οποία θα μπορεί να παίζει βασικός, κάτι που δεν φέρεται να γίνεται στο «St James’ Park».

Για την ώρα η προοπτική της Άντερλεχτ είναι η καλύτερη δυνατή για τον ίδιο, με τον σύλλογο από το Βέλγιο να βρίσκεται κοντά στον Βλαχοδήμο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αγγλία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις