Τετάρτη, 14 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ο Ολιβιέ Ζιρού αποσύρθηκε από την Εθνική Γαλλίας

Ο Ολιβιέ Ζιρού αποσύρθηκε από την Εθνική Γαλλίας

Ο Ολιβιέ Ζιρού ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, με το Euro 2024 να είναι η τελευταία διοργάνωση που συμμετείχε με τους «τρικολόρ».

Ο Ολιβιέ Ζιρού δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Εθνικής ποδοσφαίρου της Γαλλίας, καθώς ο 37χρονος επιθετικός έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από τους «τρικολόρ» μετά από 13 χρόνια παρουσίας.

Ο σπουδαίος Γάλλος επιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Euro 2024, με τον ίδιο να βάζει τέλος στη διεθνή του καριέρα, μετά από μια πετυχημένη παρουσία.

Με 57 γκολ σε 137 παιχνίδια, ο Ζιρού αποτελεί τον αρχισκόρερ στην Εθνική Γαλλίας, ενώ έχει πανηγυρίσει και ένα Μουντιάλ (2018).

«Ήρθε η ώρα να γυρίσω σελίδα.

Οδεύω προς άλλες περιπέτειες και από αυτή τη στιγμή γίνομαι ο υπ’ αριθμόν ένα υποστηρικτής της Εθνικής Γαλλίας. Αυτή η ομάδα την οποία υπηρέτησα για 13 χρόνια θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου.

Είναι η καλύτερη ανάμνηση που έχω από το ποδόσφαιρο, ότι πολυτιμότερο απέκτησα ποτέ» ήταν τα λόγια του Ζιρού στο μήνυμα του προς τους Γάλλους οπαδούς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Equipe de France de Football (@equipedefrance)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζιρού αποχώρησε από τη Μίλαν για να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS των ΗΠΑ και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις