Σάββατο, 20 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λορέντσο Πιρόλα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λορέντσο Πιρόλα
facebook.com/OlympiacosFC

Ενίσχυση στην άμυνα! Ο Λορέντσο Πιρόλα αποχαιρέτησε την Σαλερνιτάνα και λίγες στιγμές μετά, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Λορέτσο Πιρόλα, με την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ να ανακοινώνει το απόγευμα του Σαββάτου (20.07.2024) την απόκτηση του Ιταλού αμυντικού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 22χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός έφτασε την Παρασκευή (19.07.2024) στη χώρα μας, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα. Πλέον αναμένεται να μεταβεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία με τους υπόλοιπους παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ο 22χρονος αμυντικός ευχαρίστησε τον κόσμο της Σαλερνιτάνα αλλά και την ομάδα, για την στήριξη και για το γεγονός ότι τον έκαναν να νιώσει σαν στο σπίτι του.

Η ανακοίνωση των “ερυθρολεύκων”:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Λορέντσο Πιρόλα. Ο αριστεροπόδαρος Ιταλός κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2002 και προέρχεται από τη Salernitana, με την οποία την τελευταία διετία αγωνίστηκε ως βασικός στη Serie A.

Διεθνής με την εθνική U21 της Ιταλίας, στην οποία διετέλεσε αρχηγός, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Inter, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε ντεπούτο στο ιταλικό Πρωτάθλημα το 2020. Ακολούθησε ο διετής του δανεισμός στη Monza, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στη Serie A.

Εχει εκπροσωπήσει τη χώρα του και στα τμήματα U15, U16, U17 και U18, ενώ στη Serie A έχει κάνει 54 συμμετοχές και έχει πετύχει τρία γκολ.

Λορέντσο, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ολυμπιακού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις