Site icon NewsIT

«Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται τους όρους του συμβολαίου του Χακίμ Ζίγιεχ» σύμφωνα με Τούρκο ρεπόρτερ

03.09.2024 | 12:00
«Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται τους όρους του συμβολαίου του Χακίμ Ζίγιεχ» σύμφωνα με Τούρκο ρεπόρτερ

epa11001784 Galatasaray's Hakim Ziyech celebrates after scoring the 1-2 goal during the UEFA Champions League group A soccer match between Galatasaray SK and Manchester United in Istanbul, Turkey, 29 November 2023. EPA/TOLGA BOZOGLU

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι δεν έχει ολοκληρώσει τις μετεγγραφές και βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την απόκτηση και του Χακίμ Ζίγιεχ από τη Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία.

Σύμφωνα με Τούρκο ρεπόρτερ, ο Ολυμπιακός συζητάει πλέον τους όρους του συμβολαίου του Χακίμ Ζίγιεχ και ετοιμάζεται να ρίξει νέα… βόμβα με την απόκτηση του πρώην παίκτη του Άγιαξ και της Τσέλσι, που από πέρυσι αγωνίζεται στη Γαλατάσαραϊ.

Μετά τον Γουίλιαν, οι Πειραιώτες εμφανίζονται έτοιμοι να προχωρήσουν σε μία ακόμη “λαμπερή” μετεγγραφή, με έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ από την Τσέλσι, στην οποία δεν κατάφερε όμως να ξεχωρίσει.

Στη Γαλατάσαραϊ, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είχε δε, 27 συμμετοχές με 8 γκολ και 4 ασίστ, αλλά πλέον γίνεται λόγος για μετακόμισή του στον Πειραιά για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Ο Ζίγιεχ είναι και διεθνής με το Μαρόκο, έχοντας 23 γκολ σε 62 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version