Site icon NewsIT

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Νταβίντ Κάρμο

16.01.2024 | 10:08
Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Νταβίντ Κάρμο

epa10879607 FC Porto’s David Carmo (R) in action against Gil Vicente’s Depu during their Portuguese First League soccer match held at Dragao Stadium in Porto, Portugal, 23 September 2023. EPA/MANUEL FERNANDO ARAUJO

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να επιβεβαιώνει τη σχετική πληροφορία.

Παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες ο Νταβίντ Κάρμο. Ο 24χρονος στόπερ (1.96μ) της Πόρτο ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα με σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Οι Πειραιώτες έψαχναν στην αγορά για έναν κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Νταβίντ Κάρμο.

Ο Κάρμο ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπράγκα και το 2022 πήγε στην Πόρτο, η οποία έδωσε 20.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Τη φετινή σεζόν ο υψηλόσωμος Πορτογάλος (1.96 μ.) μετράει επτά συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Πόρτο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με την τελευταία να είναι στις 11 Νοεμβρίου.

Έκτοτε ο παίκτης είναι ουσιαστικά εκτός πλάνων για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και οι τρεις τελευταίες συμμετοχές του αφορούν παιχνίδια της Β’ ομάδας της Πόρτο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version