Site icon NewsIT

Ο Ολυμπιακός εξετάζει ξανά τον Γκαστόν Ερνάντεζ

17.11.2023 | 11:34
Ο Ολυμπιακός εξετάζει ξανά τον Γκαστόν Ερνάντεζ

epa10607479 Palestino's Maximiliano Salas (L) vies for the ball with Gaston Hernandez (R) of San Lorenzo during the Copa Sudamericana group stage match at El Teniente stadium in Rancagua, Chile, 03 May 2023. EPA/Elvis Gonzalez

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει το μετεγγραφικό του πλάνο για τον Ιανουάριο και ο Γκαστόν Ερνάντεζ φαίνεται ότι βρίσκεται ξανά στη λίστα του για την ενίσχυση της άμυνας στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Γκαστόν Ερνάντεζ είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην Αργεντινή με τη φανέλα της Σαν Λορέντζο και ο Ολυμπιακός είχε προσφέρει το καλοκαίρι περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση.

Η Σαν Λορέντζο ολοκλήρωσε όμως τη σεζόν στη Λατινική Αμερική και πλέον είναι πιθανό να συζητήσει το ενδεχόμενο μετεγγραφής του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος είχε φέτος 44 συμμετοχές και 2 γκολ με την ομάδα του. Σύμφωνα με το “Φως” λοιπόν, οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωσή του και είναι πιθανό να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Gaston Hernandez | Defensor Central - Centre Back • 2023

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version