Site icon NewsIT

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σέντρικ Σοάρες της Άρσεναλ» γράφει η «Mirror»

14.11.2023 | 15:53
«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σέντρικ Σοάρες της Άρσεναλ» γράφει η «Mirror»

epa09966543 Cedric Soares of Arsenal celebrates after scoring the 3-1 lead during the English Premier League soccer match between Arsenal FC and Everton FC in London, Britain, 22 May 2022. EPA/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications

Ο Σέντρικ Σοάρες αναμένεται να αποχωρήσει από την Άρσεναλ και βρετανικό δημοσίευμα τον συνδέει ξανά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Στα 32 του χρόνια και μετά από 60 συμμετοχές με τη φανέλα της Άρσεναλ, ο Σοάρες δεν υπολογίζεται από τον Μικέλ Αρτέτα και μαζί με τους Ζορζίνιο και Ελνένι, θεωρείται δεδομένο ότι θα φύγουν από την ομάδα του Λονδίνου.

Η «Mirror» υποστηρίζει λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του και μπορεί να κινηθεί για την απόκτησή του. Οι Πειραιώτες έχουν όμως τους Ροντινέι και Κίνι στη θέση του δεξιού μπακ και δύσκολα θα κάνουν τέτοια μετεγγραφή.

CÉDRIC SOARES ► Arsenal (Amazing Goals & Skills)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version