Site icon NewsIT

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σέρχι Ντάρντερ

21.06.2023 | 21:57
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σέρχι Ντάρντερ

epa10565138 RCD Espanyol's Sergi Darder reacts during the Spanish LaLiga Santander soccer match between RCD Espanyol and Athletic Club, in Barcelona, Spain, 08 April 2023. EPA/Quique Garcia

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο του τον Σέρχι Ντάρντερ, ένα ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, καθώς τον είχε παίκτη στην Εσπανιόλ.

Ο Ολυμπιακός δημιουργεί σταδιακά το ρόστερ του αναφορικά με τη νέα σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Ευρώπη.

Ένας από αυτούς είναι ο Σέρχι Ντάρντερ, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζεται στην Εσπανιόλ και την περασμένη χρονιά είχε συνεργαστεί με το νέο προπονητή του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ωστόσο όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία, η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, καθώς για τον Ντάρντερ, ενδιαφέρεται και η Ρεάλ Μπέτις.

Ο ίδιος ο παίκτης από την πλευρά του δεν έχει πάρει θέση και περιμένει ακόμα προτάσεις, προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού παρότι έχει συμβόλαιο με την Εσπανιόλ ως το καλοκαίρι του 2026, δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην La Liga 2, στην οποία υποβιβάστηκε ο σύλλογος φέτος.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version