Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός “έπνιξε” τον Εθνικό και κατέκτησε το Super Cup

Ο Ολυμπιακός “έπνιξε” τον Εθνικό και κατέκτησε το Super Cup
Intime.gr

Δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης! Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Superl Cup στο πόλο των ανδρών, επικρατώντας του Εθνικού με το επιβλητικό 21-6 στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Είναι ο κυρίαρχος στο ελληνικό πόλο. Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία κόντρα στον φιναλίστ του Κυπέλλου, Εθνικό (21-6) και κατέκτησε το τρόπαιο για πέμπτη φορά στις έξι διοργανώσεις που έχουν διεξαχθεί συνολικά.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα, ολοκληρώνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με 8-2, ενώ η… ψαλίδα άνοιξε στο 12-5 στο ημίχρονο. Στην τρίτη περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το μηδέν στην άμυνα πετυχαίνοντας τρία γκολ, για να έρθει μια.. καταιγιστική τέταρτη περίοδος και να δημιουργήσει το τελικό 21-6.

Οι Πειραιώτες είχαν δέκα διαφορετικούς σκόρερ, με τον Κάκαρη να σημειώνει με τέσσερα γκολ και τους Δερβίση, Καπότση και Ίρβινγκ να πετυχαίνουν από τρία τέρματα.

https://www.facebook.com/OlympiacosSFP.official/posts/3351738918243407

Tα οκτάλεπτα: 8-2, 4-3, 3-0, 6-1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 2, Σκουμπάκης 1, Γενδουνιάς 1, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας 1, Δερβίσης 3, Κάκαρης 4, Μουρίκης 2, Καπότσης 3, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 3, Σύρμας, Γραμματικός.

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς Θ., Καραμπάτης, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς 1, Βαλλιανάτος 1, παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης 1, Πανταζόπουλος, Κόχειλας Ν., Ρομπόπουλος 2, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπελέσης, Ζωράφος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Παρατηρητές: Τσαρουχάς, Χασεκίογλου

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις