Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

«Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για Μπρέθγουεϊτ» σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο

«Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για Μπρέθγουεϊτ» σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο
ΑΠΕ

Ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ έμεινε ελεύθερος από τον Εσπανιόλ και σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτησή του.

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ έχει συνδεθεί μετεγγραφικά με τον Ολυμπιακό και ο Ισπανός δημοσιογράφος, Μαρκ Μπερνάρ, δίνει το δικό του ρεπορτάζ γύρω από το θέμα.

Ο Μαρκ Μπερνάρ μίλησε στο “Metropolis 95,5” και τόνισε πως ο Ολυμπιακός δείχνει φαβορί για την απόκτηση του Δανού επιθετικού που βρέθηκε και στο μετεγγραφικό “στόχαστρο” του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, έκανε λόγο για επαφή του προπονητή των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ!

Χαρακτηριστικά, ο Ισπανός δημοσιογράφος είπε: “Δευτέρα πρωί εμφανίστηκε φωτογραφία του Μάρτιν από τα ιατρικά της Εσπανιόλ, τότε στην ομάδα της Βαρκελώνης πίστεψαν πως θα συνεχίσει αλλά λίγη ώρα αργότερα ο Δανός έκανε χρήση της ρήτρας και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Καταλονίας. Ο ποδοσφαιριστής πλήρωσε κανονικά το ποσό των 600.000 ευρώ (σ.σ. σε άλλα ΜΜΕ της Ισπανίας γράφτηκε ότι δεν έδωσε ούτε ευρώ).

Ο Μπρεϊθγουέιτ έχει προτάσεις από την Γκρέμιο, την Έβερτον και τον Ολυμπιακό, όχι τον ΠΑΟΚ τώρα και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες. Ο ένας λόγος έχει να κάνει ότι γνωρίζει πολύ καλά από την Ισπανία τον Μεντιλίμπαρ και δεύτερο τον εξιτάρει η προοπτική της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού επικοινώνησε με τον Μπρεϊθγουέιτ προκειμένου να τον πείσει για να συνεργαστούν μαζί. Η πρόταση των Πειραιωτών είναι για τρία χρόνια, χωρίς όμως να γνωρίζω τα οικονομικά, θα μπορούσε όμως να είναι ένα ποσό γύρω στα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις