Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός… και στα αδιάφορα ρίχνει “ροπαλιές”! Νίκη στο “Καυτανζόγλειο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σκάλες… ανώτερος του Ηρακλή ήταν ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν 2-0 τον Γηραιό για τον εξ’ αναβολής αγώνας της 25ης αγωνιστικής στο “Καυτανζόγλειο”. 

Το live του αγώνα

Με τα γκολ των Ντουρμάζ (12′) και Ιντέγε (44′) ο Ολυμπιακός πήρε την 12η εκτός έδρας και 26η συνολικά νίκη του στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες είχαν δικά τους τα πρώτα 25 λεπτά και άνοιξαν γρήγορα το σκορ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ στο 12′, που νίκησε τον Πέρνις για το 0-1.
Μετά το πρώτο 25λεπτο άρχισε να ανεβάζει στροφές ο Ηρακλής, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι. Στο 31′ ήταν καλοχτυπημένο το εκτός περιοχής φάουλ του Ρομάνο, αλλά ο Ρομπέρτο επενέβη εντυπωσιακά.
Ο Γηραιός άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του, γεγονός που εντέλει βοήθησε τον Ολυμπιακό. Επανήλθε στο ματς και μάλιστα με γκολ… Αρχικά είχαν ευκαιρίες ο Φουστέρ (38′), Φορτούνη (40′), αλλά στο 44′ ο Φορτούνης γύρισε στον Ιντέγε και αυτός με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής προσπάθησε να ανέβει, αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο δημιουργικό κομμάτι.
Στο 57′ ο Φορτούνης επιχείρησε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα κόντραρε. Δέκα λεπτά μετά το ματς διεκόπη για λίγο, λόγω ενός πανό με υβριστικό περιεχόμενο στις κερκίδες.

Στο μεταξύ, ο ρυθμός έπεφτε σταδιακά… και ο Μοντέιρο δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ήταν εντελώς μόνος στο ύψος του πέναλτι στο 74′, όταν αστόχησε με το δεξί. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν πιο κινητικός και απείλησε, ενώ ο Ρομπέρτο σταμάτησε την κεφαλιά του Περόνε στο 89′.
 

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Πέρνις, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Στάμου (78′ Καραγκούνης), Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς (62′ Περόνε), Μοντέιρο, Ρομάνο (80′ Λεοζίνιο), Βέλλιος.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Ζντιέλαρ (58′ Κασάμι), Φορτούνη, Ντουρμάζ (77′ Πάρντο), Φουστέρ (71′ Ερνάνι), Ιντέγιε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε