Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση, κατά της ποινής που δέχθηκε, για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, από πτώση κροτίδας.

Έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Πειθαρχικού οργάνου της Super League κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα για όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με την κίνηση αυτή, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την απόφαση της ποινής τους. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση ενός βαθμού από το πρωτάθλημα, δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 38.000 ευρώ ενώ το ντέρμπι πήγε στο Παναθηναϊκό με σκορ 3-0.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα